Modele de gradini de iarna, acoperiri terase si acoperiri piscine

PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu

Acoperiri

HomepageAcoperiri

ACOPERIRI TERASE

Acoperirea de terasa CORSO permite utilizarea terasei pe toata perioada anului. Avantajul principal – retractabilitatea – va ofera posibilitatea de a glisa segmentele si de a avea o terasa complet descoperita in perioadele cu vreme frumoasa. In acest fel, va puteti bucura de terasa dumneavoastra pe intreaga perioada a anului indiferent de vreme. Aceasta solutie a fost votata ca si cea mai inovatoare solutie cu un design deosebit!

ACOPERIRI PISCINE

 

INALTIME MICA

Acoperirile de mica inaltime pentru piscine va dau posibilitatea de a inota liber in piscine, cu acoperirea complet inchisa/deschisa, fara a produce un impact vizual semnificativ asupra privelistii inconjuratoare.

INALTIME MEDIE

Acoperirile de medie inaltime pentru piscine sunt indeajuns de spatioase pentru a va oferi un spatiu confortabil in zona centrala a arcului acoperisului. Bucurati-va de un spatiu mai mare sub acoperire.

INALTIME MARE

Acoperirile de mare inaltime pentru piscine va ofera libertatea de a circula liber in jurul piscinei si va ofera un spatiu confortabil de relaxare, impreuna cu prietenii sau familia.

ACOPERIRI PISCINE  AZURE

In deplina concordanta cu ultimul trend European in materie de design, usurinta si siguranta in exploatare, Alukov aduce o noua gama de acoperiri retractabile pentru piscine la un pret foarte competitiv  - acoperirile AZURE.

ACOPERIRI  SPA

Acoperiti spa-ul, Jacuzzi-ul dumneavoastra folosind solutiile noastre special dedicate, care se potrivesc in toate variantele de care aveti nevoie, lipite de peretele casei dumneavoastra sau de sine statatoare.

ACOPERIRI HORECA

Acoperirile de terase pentru hoteluri, restaurante sau cafenele extind sezonul in care pot fi folosite pana la 365 de zile – acum clientii pot beneficia de petrecerea timpului pe terasa in orice conditii de vreme si in orice anotimp. O investitie care merita!