PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu

Acoperiri

HomepageAcoperiri

ACOPERIRI TERASE CORSO GRADINI DE IARNA INOVATOARE

Va doriti un loc unde sa va relaxati, unde sa va bucurati de privelistea din gradina dumneavoastra fara a fi influentati de capriciile vremii de afara? Nu va lasati deranjat de vant sau de ploaie si bucurati-va de beneficiile unei acoperiri retractabile de terasa de la Alukov. Acoperirea de terasa CORSO va permite utilizarea terasei pe toata durata anului.

Avantajul principal - retractabilitatea – va permite sa descoperiti in totalitate terasa atunci cand vremea este frumoasa. Astfel, va puteti relaxa pe terasa dumneavoastra indiferent de vremea de afara. De acea, aceasta solutie unica pentru terasa, a fost premiata pentru inovatie si design.

Peretii verticali ai acoperirii permit o maximizare a spatiului util de sub acoperire. Acoperirea functioneaza pe doua cai de rulare – una este montata pe peretele casei si una pe pardoseala terasei. Multumita acestui sistem, puteti glisa/deplasa fiecare segment ce compune acoperirea in ambele directii.

Doar in acest fel, va puteti bucura de terasa dumneavoastra in zilele frumoase la fel de mult ca si atunci cand ploua.

Terasa dumneavoastra poate capata sensuri noi, poate fi utilizata ca si un spatiu exterior acoperit pentru fumatori dar si o zona unde puteti depozita plante in perioada rece. Acoperirea de terasa CORSO reduce semnificativ pierderile de caldura ale locuintei pe zona care o acopera si implicit costurile cu incalzirea.

PERGOLA VENTI

Noua pergola de gradina, bioclimatica si exclusivista de la Alukov asigura relaxarea in aer liber pe tot parcursul anului. Prin deschiderea peretilor laterali si a acoperisului, puteti regla temperatura si ventilatia naturala, iar atunci cand este inchisa, puteti beneficia de un spatiu protejat. Datorita sistemului retractabil al acoperisului, va puteti bucura chiar si vara de relaxare in incinta pergolei.

PERGOLA ECO

O alta varianta de acoperire, din gama noastra, este PERGOLA ECO. Se caracterizeaza printr-un design simplu dar elegant. Principalul avantaj este posibilitatea de a echipa ulterior structura de baza a Pergolei ECO cu alte accesorii functionale, cum ar fi: cadru glisant, pereti fara cadru pe laterale sau jaluzele.

ALUKOV SOLAR – COPERTINE SOLARE

ALUKOV prezinta o combinatie revolutionara a produselor sale traditionale – acoperiri pentru piscine, terase, spa iar acum, carporturi si pergole cu posibilitatea de a produce energie verde pentru locuinte sau domeniul comercial – solutii de acoperiri solare. Aceasta tehnologie inovatoare face posibila obtinerea de energiei din soare direct de pe acoperisul dumneavoastra.

Acoperirile solare de la ALUKOV nu sunt doar ecologice, ci si foarte eficiente. Acestea folosesc cea mai recenta tehnologie solara si sunt proiectate pentru a maximiza performanta la costuri minime de functionare. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca daca ai spatiu limitat pe acoperisul casei tale, poti in continuare sa cresti aportul de energie pentru nevoile tale prin noua copertina solara.

ALUKOV, prin echipa sa de experti cu multi ani de experienta in domeniu, va poate oferi consiliere gratuita si un serviciu complet de la proiectare pana la implementare si intretinere.

Acoperirile solare sunt solutia ideala pentru cei care doresc sa iși reduca dependenta de sursele traditionale de energie si sa contribuie la protectia mediului inconjurator. Obtineti nu numai energie curata, ci si independentă fată de cresterea costului energiei.

Explorati gama de copertine solare ALUKOV si lasati-ne sa va ajutam sa va schimbati viitorul energetic.

ACOPERIRI PISCINE STANDARD

 

ACOPERIRI PISCINE AZURE

Acoperirile de piscina AZURE sunt disponibile in trei variante constructive si doua tipuri de policarbonat. Policarbonatul poate fi cu celula de aer (translucid) sau compact, complet transparent (aspect sticla). De asemenea, sunt dotate cu sistemul modern al sinelor  de glisare AZURE, extra plate (14 mm inaltime), foarte estetice si complet circulabile.

ACOPERIRI PISCINE CHAMPION

Noua acoperire de piscina CHAMPION este una dintre cele mai apreciate modele de acoperiri de mica inaltime – cu o structura supla dar robusta in acelasi timp, construita intr-un sistem telescopic. Are un design care va fi mereu modern, materiale premium ce completeaza o platforma sofisticata.

ACOPERIRI PISCINE PARADE

Accentul pus de Alukov pe inovatia continua , a dus la aparitia a doua noi modele in primavara anului 2023, extinzand si mai mult gama noastra larga de acoperiri pentru piscine. Modelele PARADE sunt caracterizate de un design minimalist care se imbina armonios cu stilul arhitectural modern, tot mai prezent. Acestea ofera o experienta estetica excelenta, imbunatatita de sistemul de sine pe o singura parte a piscinei.

ACOPERIRI PISCINE PREMIUM

Alegeti din lista de acoperiri piscine – acoperiri piscine de inaltime mica, acoperiri piscine de inaltime medie, acoperiri piscine de inaltime mare

 

INALTIME MICA

Acoperirile de mica inaltime pentru piscine va dau posibilitatea de a inota liber, cu acoperirea complet inchisa si nu impun un impact vizual semnificativ  asupra privelistii inconjuratoare.

INALTIME MEDIE

Acoperirile de medie inaltime pentru piscine sunt indeajuns de spatioase pentru a va oferi un spatiu confortabil in zona centrala a arcului acoperisului. Bucurati-va de un spatiu mai mare sub acoperire.

INALTIME MARE

Acoperirile de mare inaltime pentru piscine va ofera libertatea de a circula liber in jurul piscinei si va ofera un spatiu confortabil de relaxare, impreuna cu prietenii sau familia.

CARPORTS

CARPORT is an innovative product from the ALUKOV range. The structure is designed to fully meet the technical standards and aesthetic requirements of modern architecture. CARPORT is a simple and elegant solution to protect your car, quad, scooter against bad weather conditions.


ACOPERIRI HORECA

Acoperirile de terase pentru hoteluri, restaurante sau cafenele extind sezonul in care pot fi folosite pana la 365 de zile – acum clientii pot beneficia de petrecerea timpului pe terasa in orice conditii de vreme si in orice anotimp. O investitie care merita!