PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
Homepage  »  Acoperiri piscine Premium  »  Inaltime mica  »  Acoperire piscina Terra
invisible helper

Acoperire piscina Terra

Acoperire piscina Terra
Even more care logo

Fiind singura companie care propune acest model, va oferim o perioada lunga de service post garantie. Beneficiati de multe alte avantaje pe care nici un alt producator nu vi le poate oferi.

TERRA este cea mai joasa acoperire de piscina din gama Alukov si care, aproape ca se muleaza pe nivelul solului. Aceasta solutie va permite sa va bucurati in totalitate de frumusetea peisajului din gradina dumneavoastra. Cand acoperirea este complet deschisa aceasta ocupa o zona relativ mica si se integreaza perfect, in special in cazul caselor cu o arhitectura moderna. Este solutia perfecta pentru cei care isi doresc o acoperire de piscina aproape invizibila, dar in acelasi timp, sa beneficieze de toate avantajele pe care le are o piscina acoperita.

Sistemul inovator de glisare cu doar o linie de sina permite accesul absolut liber la piscina din 3 parti. Este foarte simplu sa deschideti sau sa inchideti acoperirea, segmentele gliseaza foarte usor chiar daca avem doar o linie de sina. Este un standard  pentru toate acoperirile Alukov – siguranta la cel mai inalt nivel, acoperiri personalizate pentru fiecare piscina in parte. La fel este si in cazul acoperirii TERRA.

Acoperirea de piscina TERRA – control deplin asupra piscinei si o solutie care se integreaza perfect in gradina dumneavoastra!

 

Culorile profilelor

       
Argintiu Alb Antracit Maro antic
La cerere pot fi disponibile si alte culori

 

Culorile policarbonatului

   
Transparent Fumuriu

 

Culorile liniei de sina

   
Argintiu Bronz

 

Acoperirea pentru piscina TERRA este intotdeauna furnizata fara posibilitatea de a avea o usa de acces in piscina. Acest lucru se datoreaza inaltimii sale reduse. Acest tip de acoperire nu este destinata utilizarii in pozitia inchisa.