Acoperiri retractabile pentu SPA-uri

PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
HomepageAcoperiri SPA

ACOPERIRI SPA

Acoperirile pentru spa-uri sunt solutii elegante si exclusiviste, care va permit sa va relaxati si sa va bucurati de spa-ul dumneavoastra fara a mai fi dependenti de capriciile zilelor cu vreme mai putin prielnica sau mai reci.

Alukov va propune o gama de 3 modele de acoperire spa (fiecare disponibil in 2 marimi) cu un design deosebit si atragator, care sa se integreze perfect in ambianta caminului dumneavoastra.

Disponibile ca si dimensiuni atat in varianta standard cat “Large/Grand”, pot avea diverse optiuni coloristice si sunt imaprtite in trei categorii.

Acoperiti SPA-ul sau Jacuzzi-ul dumneavoastra cu acoperirile noastre dedicate pentru aceste aplicatii, indiferent daca va doriti o solutie lipita de peretele casei sau a zonei de wellness, sau doar de sine statatoare.

Personal calificat cu abordare individuala – Acoperire Terasa de la Alukov

PERSONAL CALIFICAT

Abordarea personala a fiecarui client este o prioritate a companiei noastre. Fiecare solutie este personalizata conform dorintei si cerintelor fiecarui proiect in parte.

  Varietate impresionanta de Acoperiri Piscine si Acoperiri Spa de la Alukov

VARIETATE

Folositi terasa sau piscina in orice conditii de vreme, deschideti acoperirea in zilele calduroase, inchideti acoperirea si protejati-va de frig sau ploaie.

trimite-mi un catalog
Control facil al Acoperirii de Terasa de la Alukov

CONTROL FACIL

Datorita sistemului unic al cailor de rulare, puteti deschide si inchide foarte usor acoperirea, oricand va doriti.

  Siguranta incomparabila in utilizare al Acoperirea de Piscina si al Acoperirea pentru Spa de la Alukov

SIGURANTA

Acoperirile noastre pot fi inchise si incuiate pentru a oferi o siguranta maxima. Totul este sub controlul dumneavoastra.