Acoperiri retractabile de mica inaltime pentru piscine

PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu

ACOPERIRI PISCINE - INALTIME MICA

Va place idea unei acoperiri de piscina, cu toate beneficiile ei, dar nu va doriti o structura inalta? Atunci aveti nevoie de o acoperire de mica inaltime.

Multumita usii de acces laterala glisanta, va puteti bucura de un acces confortabil in piscina chiar si atunci cand acoperirea este complet inchisa. Folosim usi glisante cu posibilitatea de incuiere (fara a fi nevoiti sa ridicati ceva sau sa efectuati orice alt tip de manevra dificila).

Design-ul acoperirilor de mica inaltime va permite sa va bucurati in totalitate de privelistea din gradina dumneavoastra dar in acelasi timp sa beneficiati de toate avantajele unei piscine acoperite – sa inotati sub acoperirea complet inchisa in acele zile cand vremea de afara nu e foarte prietenoasa sau in zilele calduroase, printr-o simpla glisare a segmentelor in afara piscinei, sa aveti o piscina complet descoperita.

Service indelungat pentru fiecare Acoperire de Terasa de la Alukov

SERVICE INDELUNGAT

Va oferim o abordare unica, o atentie speciala de la primul contact cat si mult timp dupa livrare. Lasati toate grijile in seama noastra.

  Design Personalizat al Acoperirii de Piscina si al Acoperirii pentru Spa de la Alukov

DESIGN

Designul acoperirilor noastre are la baza ultimele trend-uri in materie de arhitectura. Avem solutii pentru fiecare gradina in parte.

trimite-mi un catalog
Control facil al Acoperirii de Terasa de la Alukov

CONTROL FACIL

Datorita sistemului unic al cailor de rulare, puteti deschide si inchide foarte usor acoperirea, oricand va doriti.

  Siguranta incomparabila in utilizare al Acoperirea de Piscina si al Acoperirea pentru Spa de la Alukov

SIGURANTA

Acoperirile noastre pot fi inchise si incuiate pentru a oferi o siguranta maxima. Totul este sub controlul dumneavoastra.