Acoperiri retractabile pentru piscine Standard

PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
HomepageAcoperiri piscine Standard

ACOPERIRI PISCINE AZURE

In deplina concordanta cu ultimul trend European in materie de design, usurinta si siguranta in exploatare, Alukov aduce o noua gama de acoperiri retractabile pentru piscine la un pret foarte competitiv - acoperirile AZURE. Acest nou sistem de profile este proiectat in conformitate cu cele mai moderne tehnologii disponibile cum ar fi inchiderile pentru siguranta, sistemul innovator de etansare intre segmente si designul elegant al structurii (profile rotunjite), toate acestea incluse in pretul standard.

Acoperirile de piscina AZURE sunt disponibile in trei variante constructive si doua tipuri de policarbonat. Policarbonatul poate fi cu celula de aer (translucid) sau compact (complet transparent – aspect sticla).

De asemenea, sunt dotate cu sistemul modern al sinelor  de glisare AZURE, extra plate (14 mm inaltime), foarte estetice si complet circulabile.

ACOPERIRI PISCINE PARADE

Accentul pus de Alukov pe inovatia continua , a dus la aparitia a doua noi modele in primavara anului 2023, extinzand si mai mult gama noastra larga de acoperiri pentru piscine. Modelele PARADE sunt caracterizate de un design minimalist care se imbina armonios cu stilul arhitectural modern, tot mai prezent. Acestea ofera o experienta estetica excelenta, imbunatatita de sistemul de sine pe o singura parte a piscinei.

ACOPERIRI PISCINE CHAMPION

Noua acoperire de piscina CHAMPION este una dintre cele mai apreciate modele de acoperiri de mica inaltime – cu o structura supla dar robusta in acelasi timp, construita intr-un sistem telescopic. Are un design care va fi mereu modern, materiale premium ce completeaza o platforma sofisticata.

ACOPERIRE DE CALITATE SUPERIOARA PENTRU PISCINA SI TERASA DE LA ALUKOV

CALITATE SUPERIOARA

Produsele noastre au castigat numeroase distinctii, calitatea si usurinta in utilizare a fost apreciata de specialisti din intreaga lume.

  Nivel inalt de fiabilitate al Acoperirilor de Piscina si al Acoperirilor Spa de la Alukov

FIABILITATE

Utilizam doar materiale de inalta calitate si cu o mare durata de viata. Pentru solutiile noastre Premium, oferim o garantie de pana la 15 ani.

 

Service indelungat pentru fiecare Acoperire de Terasa de la Alukov

SERVICE INDELUNGAT

Va oferim o abordare unica, o atentie speciala de la primul contact cat si mult timp dupa livrare. Lasati toate grijile in seama noastra.

  Design Personalizat al Acoperirii de Piscina si al Acoperirii pentru Spa de la Alukov

DESIGN

Designul acoperirilor noastre are la baza ultimele trend-uri in materie de arhitectura. Avem solutii pentru fiecare gradina in parte.