PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu

Intretinerea acoperirilor

HomepageDespre acopeririIntretinerea acoperirilor

Curatarea

Policarbonatul trebuie curatat la anumite intervale de timp, pentru a indeparta praful sau alte impuritati depuse pe suprafata acestuia . In majoritatea cazurilor aveti nevoie doar de un jet de apa (jetul de apa sub presiune este varianta optima). Daca acest lucru nu este suficient puteti folosi apa cu sapun sau cu detergenti usori. Puteti utiliza un burete curat pentru curatare. Nu utilizati sub nici o forma produse de curatare care contin particule abrazive, acestea pot cauza zgarieturi, in special pe suprafata policarbonatului.  Este absolut interzisa utilizarea agentilor de curatare ce contin solvent organici cum ar fi benzol, acetona, pudra / pasta de curatat. Nu este recomandata curatarea policarbonatului cand este foarte incins de la razele soarelui. Nu utilizati nici un fel de obiect ascutit pentru a curate acoperirea.

Protejarea acoperirii impotriva supraincarcarii cu zapada

Trebuie evitata acumularea de cantitati mari de zapada, din timpul iernii,  de pe suprafata acoperirii. Zapada uda este cu mult mai grea decat zapada uscata / normala. De exemplu, 10 cm de zapada uda poate ajunge la o greutate chiar si de 100 kg/m2 . Zapada de pe acoperire trebuie indepartata in mod frecvent,  de preferat, daca este posibil, in acelasi timp de pe ambele parti ale fiecarui segment, pentru a evita supraincarcarea diferita a acestuia.

How to keep enclosure clean from snow

Securizarea acoperirii impotriva vantului puternic

Pentru a proteja acoperirea in caz de vant puternic sau furtuna, trebuia sa inchideti acoperirea (in toate punctele disponibile) si sa o incuiati. Peretii frontali trebuie si ei inchisi si asigurati, la fel ca si orice alta usa sau geam de ventilare. Nu glisati segmentele acoperirii in perioadele de vant puternic. Nici o persoana nu are voie sa intre sub incinta acoperirii in aceste perioada.