Acoperiri retractabile de mare inaltime pentru piscine

PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu

ACOPERIRI PISCINE - INALTIME MARE

Acoperirile de mare inaltime sunt foarte potrivite atunci cand ne dorim sa putem circula in picioare sub acoperire si / sau sa cream un spatiu de relaxare, de care sa ne bucuram in zilele cu o vreme mai putin prietenoasa.

Multumita sistemului ingenios de glisare, putem deplasa segmentele individual, in ambele directii (segmentele nu sunt interconectate – fiecare segment poate fi deplasat liber). Astfel, in cateva minute, intreaga acoperire poate fi usor stransa in afara luciului apei. Astfel, vom avea la dispozitie un spatiu protejat de vant sau intemperii, pe care il putem folosi ca si zona de relaxare.

Acoperirile de mare inaltime va confera posibilitatea de a circula confortabil in jurul piscinei dar mai ales posibilitatea de a va bucura de o zona de relaxare, impreuna cu prietenii sau familia.

ACOPERIRE DE CALITATE SUPERIOARA PENTRU PISCINA SI TERASA DE LA ALUKOV

CALITATE SUPERIOARA

Produsele noastre au castigat numeroase distinctii, calitatea si usurinta in utilizare a fost apreciata de specialisti din intreaga lume.

  Nivel inalt de fiabilitate al Acoperirilor de Piscina si al Acoperirilor Spa de la Alukov

FIABILITATE

Utilizam doar materiale de inalta calitate si cu o mare durata de viata. Pentru solutiile noastre Premium, oferim o garantie de pana la 15 ani.

trimite-mi un catalog
Control facil al Acoperirii de Terasa de la Alukov

CONTROL FACIL

Datorita sistemului unic al cailor de rulare, puteti deschide si inchide foarte usor acoperirea, oricand va doriti.

  Siguranta incomparabila in utilizare al Acoperirea de Piscina si al Acoperirea pentru Spa de la Alukov

SIGURANTA

Acoperirile noastre pot fi inchise si incuiate pentru a oferi o siguranta maxima. Totul este sub controlul dumneavoastra.