PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
Homepage  »  Acoperiri piscine Premium  »  Inaltime mare  »  Acoperire piscina Olympic
Unica, grandioasa si exclusivista

Acoperire piscina Olympic

Acoperire piscina Olympic™
Even more care logo

Fiind singura companie care propune acest model, va oferim o perioada lunga de service post garantie. Beneficiati de multe alte avantaje pe care nici un alt producator nu vi le poate oferi.

OLYMPIC este o acoperire remarcabila, exclusivista produsa doar de Alukov. Cu un design care nu poate trece neobservat, avand unul sau doua dom-uri glisante in capete, ofera posibilitati multiple in utilizare si confort. Dom-urile compuse din segmente glisante ofera un spatiu foarte amplu de acces in piscina si permit o deschidere totala sau partiala, in functie de temperatura sau vremea de afara. De asemenea, ca si in cazul celorlalte acoperiri Alukov, exista posibilitatea adaptarii sistemului electric cu telecomanda, pentru glisarea automata a segmentelor ce compun acoperirea. OLYMPIC este modelul premium al acoperirilor de piscina oferite de noi, este unic din punct de vedere al formei.

Structura este alcatuita din una sau doua parti de cupola, in forma de semicerc si din segmente transversale telescopice. Pe langa partea estetica, punctul forte al acestui model, este faptul ca ofera miscare libera sub intregul spatiu acoperit.

Partea cupolei in forma de semicerc, care este prevazuta cu usa dubla glisanta, se deschide in proportie de 50%. In functie de marimea partii mobile a acoperirii, aceasta necesita 1 sau 2 persoane, pentru operatiunile de inchidere deschidere. In cazul acoperirilor cu o parte mobila mai mare, ca si alternativa, se poate utilize si un sistem electric de glisare. In mod optional, profilele de aluminiu pot avea aspect de lemn, deosebit de atragator. Olympic este gama de varf a acoperirilor de piscina.

 

Culorile profilelor

       
Argintiu Alb Antracit Maro antic
La cerere pot fi disponibile si alte culori

 

Culorile policarbonatului

   
Transparent Fumuriu

 

Culorile liniei de sina

   
Argintiu Bronz