PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
Homepage  »  Acoperiri piscine Premium  »  Inaltime mare  »  Acoperire piscina Omega
Extinde sensul confortului

Acoperire piscina Omega

Acoperire piscina Omega™
Even more care logo

Fiind singura companie care propune acest model, va oferim o perioada lunga de service post garantie. Beneficiati de multe alte avantaje pe care nici un alt producator nu vi le poate oferi.

Omega, asa cum este descrisa in alfabetul grec insemnand ultima, este valabil si in cazul acoperirii de piscine OMEGA™, care reprezinta ultimul / cel mai nou design. Designul inedit al acestei acoperiri creaza iluzia optica prin care acoperirea pare mai putin inalta decat in realitate. Acoperirea este suficient de inalta pentru a putea circula in picioare de jur imprejurul piscinei si de asemenea de a utiliza mai eficient spatiul din imediata apropiere al peretilor laterali. Tehnologiile avansate utilizate si designul interesant aduc o nota de grandoare si o calitate de neegalat.

Acoperirea telescopica de piscina OMEGA™, vine cu un design proaspat si modern, care va confera mai mult spatiu si confort, fara a presupune nici un compromis.

Am extins la maximum spatiul din interiorul acoperirii, pentru ca nimic sa nu limiteze confortul dumneavoastra. Dimensiunile exterioare raman aceleasi, spatiul interior este optimizat la maximum. Peretii laterali curbati creaza o iluzie optica pozitiva – acoperirea parand mai putin inalta decat este in realitate. Datorita combinatiei ideale intre liniile curbe si muchiile ascutite, inaltimea acoperirii creste cu foarte putin fata de latimea castigata si astfel, se reduce semnificativ impactul vizual puternic datorat dimensiunilor reale.

 

Culorile profilelor

       
Argintiu Alb Antracit Maro antic
La cerere pot fi disponibile si alte culori

 

Culorile policarbonatului

   
Transparent Fumuriu

 

Culorile liniei de sina

   
Argintiu Bronz