Tipuri de acoperiri piscine – acoperiri retractabile de inaltime mica, medie, mare inaltime

PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
HomepageAcoperiri piscine Premium

ACOPERIRI PISCINE PREMIUM

Alegeti din lista de acoperiri piscine – acoperiri piscine de inaltime mica, acoperiri piscine de inaltime medie, acoperiri piscine de inaltime mare

 

INALTIME MICA

Acoperirile de mica inaltime pentru piscine va dau posibilitatea de a inota liber, cu acoperirea complet inchisa si nu impun un impact vizual semnificativ  asupra privelistii inconjuratoare.

INALTIME MEDIE

Acoperirile de medie inaltime pentru piscine sunt indeajuns de spatioase pentru a va oferi un spatiu confortabil in zona centrala a arcului acoperisului. Bucurati-va de un spatiu mai mare sub acoperire.

INALTIME MARE

Acoperirile de mare inaltime pentru piscine va ofera libertatea de a circula liber in jurul piscinei si va ofera un spatiu confortabil de relaxare, impreuna cu prietenii sau familia.

ACOPERIRI SPA

Alukov va propune o gama de 3 modele de acoperire spa (fiecare disponibil in 2 marimi) cu un design deosebit si atragator, care sa se integreze perfect in ambianta caminului dumneavoastra.

ACOPERIRE DE CALITATE SUPERIOARA PENTRU PISCINA SI TERASA DE LA ALUKOV

CALITATE SUPERIOARA

Produsele noastre au castigat numeroase distinctii, calitatea si usurinta in utilizare a fost apreciata de specialisti din intreaga lume.

  Nivel inalt de fiabilitate al Acoperirilor de Piscina si al Acoperirilor Spa de la Alukov

FIABILITATE

Utilizam doar materiale de inalta calitate si cu o mare durata de viata. Pentru solutiile noastre Premium, oferim o garantie de pana la 15 ani.

trimite-mi un catalog
Control facil al Acoperirii de Terasa de la Alukov

CONTROL FACIL

Datorita sistemului unic al cailor de rulare, puteti deschide si inchide foarte usor acoperirea, oricand va doriti.

  Siguranta incomparabila in utilizare al Acoperirea de Piscina si al Acoperirea pentru Spa de la Alukov

SIGURANTA

Acoperirile noastre pot fi inchise si incuiate pentru a oferi o siguranta maxima. Totul este sub controlul dumneavoastra.