Menu

ACOPERIRI PISCINE

HomepageAcoperiri piscine

INALTIME MICA

Acoperirile de mica inaltime pentru piscine va dau posibilitatea de a inota liber, cu acoperirea complet inchisa si nu impun un impact vizual semnificativ  asupra privelistii inconjuratoare. 

INALTIME MEDIE

Acoperirile de medie inaltime pentru piscine sunt indeajuns de spatioase pentru a va oferi un spatiu confortabil in zona centrala a arcului acoperisului. Bucurati-va de un spatiu mai mare sub acoperire.

INALTIME MARE

Acoperirile de mare inaltime pentru piscine va ofera libertatea de a circula liber in jurul piscinei si va ofera un spatiu confortabil de relaxare, impreuna cu prietenii sau familia.

Acoperiri piscine AZURE

Acoperirile de piscina AZURE sunt disponibile in trei variante constructive si doua tipuri de policarbonat. Policarbonatul poate fi cu celula de aer (translucid) sau compact, complet transparent (aspect sticla). De asemenea, sunt dotate cu sistemul modern al sinelor  de glisare AZURE, extra plate (14 mm inaltime), foarte estetice si complet circulabile. 

 

ACOPERIRE SPA

Alukov va propune o gama de 3 modele de acoperire spa (fiecare disponibil in 2 marimi) cu un design deosebit si atragator, care sa se integreze perfect in ambianta caminului dumneavoastra.

Contactati-ne