Acoperiri retractabile de medie inaltime pentru piscine

PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu

ACOPERIRI PISCINE - INALTIME MEDIE

Acoperirile de inaltime medie pentru piscine ofera o gama larga de solutii, care nu presupun un impact visual foarte mare asupra peisajului ce inconjoara piscina. In plus, acestea va permit nu numai sa inotati confortabil sub acoperirea complet inchisa, dar si -  multumita design-ul mai inalt al structurii - sa va bucurati de un spatiu confortabil in zona centrala a acoperirii.

Sistemul de glisare va permite o manipulare usoara a segmentelor, in ambele directii. Prelungirea cailor de rulare va vor permite retractarea acoperirii, in totalitate, in afara luciului apei.

Personal calificat cu abordare individuala – Acoperire Terasa de la Alukov

PERSONAL CALIFICAT

Abordarea personala a fiecarui client este o prioritate a companiei noastre. Fiecare solutie este personalizata conform dorintei si cerintelor fiecarui proiect in parte.

  Varietate impresionanta de Acoperiri Piscine si Acoperiri Spa de la Alukov

VARIETATE

Folositi terasa sau piscina in orice conditii de vreme, deschideti acoperirea in zilele calduroase, inchideti acoperirea si protejati-va de frig sau ploaie.

trimite-mi un catalog
Control facil al Acoperirii de Terasa de la Alukov

CONTROL FACIL

Datorita sistemului unic al cailor de rulare, puteti deschide si inchide foarte usor acoperirea, oricand va doriti.

  Siguranta incomparabila in utilizare al Acoperirea de Piscina si al Acoperirea pentru Spa de la Alukov

SIGURANTA

Acoperirile noastre pot fi inchise si incuiate pentru a oferi o siguranta maxima. Totul este sub controlul dumneavoastra.