PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu

Compania

HomepageCompania

Utizarea acoperirilor de piscina ALUKOV este una dintre cele mai potrivite solutii, pentru prelungirea semnificativa a sezonului estival. Cu acoperirile noastre de terase puteti utiliza terasa dumneavoastra indiferent de capriciile vremii. 

Societatea noastra, inca din 1995, este unul dintre cei mai importanti producatori de acoperiri de piscina din intreaga lume. In ceea ce priveste piata acoperirilor de terase este leader necontestat de piata. De peste 29 de ani, in intreaga lume, mii de clienti multumiti, confirma calitatea superioara a produselor noastre si  serviciilor societatii noastre. In fiecare an producem peste 6.000 de acoperiri (productia fiind in 3 tari, avand 4 fabrici de profil, pe o suprafata de 16 hectare, intr-o zona de productie ce insumeaza peste 50.000 m2, cu ajutorul a mai mult de 700  de angajati). 

Acoperirile de piscine si terase ALUKOV sunt fabricate din profile de aluminiu, special produse de furnizorii nostri, pentru acest scop. Procesele de fabricatie sunt efectuate respctand sistemele de asigurare a calitatii, conform prevederilor si standardelor europene. 

Gama noastra de produse si modele este cea mai vasta, la nivel mondial. Acoperirile de piscine si terase sunt fabricate de personal cu o inalta calificare si o mare experienta, in conformitate cu cerintele specifice ale clientilor nostri, in plus, oferim si servicii de montaj si service specializat.

ALUKOV spatiu productie – Orel, Cehia   ALUKOV spatiu productie – Bátonyterenye, Ungaria   ALUKOV spatiu productie - Topol’čany, Slovacia

Pe langa acoperirea piscinelor private, societatea noastra ofera solutii si pentru acoperirea piscinelor publice, inclusiv pentru acoperirea piscinelor de marime olimpica.  Pe langa acoperirea bazinelor de inot, oferim posibilitatea de acoperire ale terenurilor de tenis sau al altor centre sportive.

Incepand cu anul 2012, ALUKOV  a intrat pe piata cu un alt grup de produse, diferit de acoperirile de piscina, acoperirile de terase CORSO™. Contrar teraselor inchise, acoperirile de terase CORSO™,  asigura pe terasa dumneavoastra un spatiu deschis, in caz de vreme favorabila, datorita retractabilitatii lor.

Ne asumam inclusiv acoperirea teraselor hotelurilor, restaurantelor si cafenelelor, ca in timpul anotimpurilor reci ale anului, acestea sa poata utiliza terasele care in mod normal ar fi inutile.

Speram ca printre produsele noastre, sa il gasiti si dumneavoastra pe cel potrivit si astfel, in viitorul apropiat, sa va numarati printre clientii nostri multumiti.