Menu

Acoperiri HORECA

HomepageAcoperiri HORECA

ACOPERIRI HORECA –ACOPERIRI TERASE PENTRU HOTELURI, RESTAURANTE SI CAFENELE

Acoperirile de terase pentru restaurante, hoteluri si cafenele extind sezonul cu pana la 365 de zile – acum puteti profita de spatiul dumneavoastra exterior, indiferent de conditiile vremii de afara. Aceasta investitie merita.

Acoperirile noastre de Terase HORECA sunt accesoriul perfect pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra prin utilizarea spatiului exterior al hotelului, restaurantului sau cafenelei pe toata durata anului. Este ca si cum ati adauga un spatiu suplimentar proprietatii dumneavoastra care va fi foarte versatile si benefic.

Este necesar doar un mic efort, in a transforma terasa dumneavoastra intr-o oaza de recreere, care poate fi utilizata de clientii dumneavoastra pe tot parcursul anului. Va puteti proteja oaspetii de ploaie, frig, vant, de praful si zgomotul cotidian. Pentru a realiza toate acestea, puteti utiliza acoperirea retractabila de terasa, care in caz de necesitate, poate fi o solutie si pentru separarea fumatorilor de nefumatori.

Nu dorti sa acoperiti intreaga terasa? Nicio problema – toate produsele noastre sunt fabricate pe baza necesitatilor specifice fiecarei locatii, astfel ne putem adapta in totalitate imaginatiei clientilor nostri. Consultanta tehnica este gratuita, astfel de ce sa nu incercati?

Acoperirile noastre de terase se fabrica doar pe baza unor comenzi individuale, iar in aproximativ 4-6 saptamani si clientii dumneavoastra se pot bucura de terasa, indiferent de capriciile vremii.

Terasele concurentei dumneavoastra vor functiona doar cand vremea o va permite...

Contactati-ne