Copertine Solare

PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
HomepageCopertine Solare

ALUKOV SOLAR – COPERTINE SOLARE

ALUKOV prezinta o combinatie revolutionara a produselor sale traditionale – acoperiri pentru piscine, terase, spa iar acum, carporturi si pergole cu posibilitatea de a produce energie verde pentru locuinte sau domeniul comercial – solutii de acoperiri solare. Aceasta tehnologie inovatoare face posibila obtinerea de energiei din soare direct de pe acoperisul dumneavoastra.

Acoperirile solare de la ALUKOV nu sunt doar ecologice, ci si foarte eficiente. Acestea folosesc cea mai recenta tehnologie solara si sunt proiectate pentru a maximiza performanta la costuri minime de functionare. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca daca ai spatiu limitat pe acoperisul casei tale, poti in continuare sa cresti aportul de energie pentru nevoile tale prin noua copertina solara.

ALUKOV, prin echipa sa de experti cu multi ani de experienta in domeniu, va poate oferi consiliere gratuita si un serviciu complet de la proiectare pana la implementare si intretinere.

Acoperirile solare sunt solutia ideala pentru cei care doresc sa iși reduca dependenta de sursele traditionale de energie si sa contribuie la protectia mediului inconjurator. Obtineti nu numai energie curata, ci si independentă fată de cresterea costului energiei.

Explorati gama de copertine solare ALUKOV si lasati-ne sa va ajutam sa va schimbati viitorul energetic.

ACOPERIRE DE CALITATE SUPERIOARA PENTRU PISCINA SI TERASA DE LA ALUKOV

CALITATE SUPERIOARA

Produsele noastre au castigat numeroase distinctii, calitatea si usurinta in utilizare a fost apreciata de specialisti din intreaga lume.

  Nivel inalt de fiabilitate al Acoperirilor de Piscina si al Acoperirilor Spa de la Alukov

FIABILITATE

Utilizam doar materiale de inalta calitate si cu o mare durata de viata. Pentru solutiile noastre Premium, oferim o garantie de pana la 15 ani.

trimite-mi un catalog
Control facil al Acoperirii de Terasa de la Alukov

CONTROL FACIL

Datorita sistemului unic al cailor de rulare, puteti deschide si inchide foarte usor acoperirea, oricand va doriti.

  Siguranta incomparabila in utilizare al Acoperirea de Piscina si al Acoperirea pentru Spa de la Alukov

SIGURANTA

Acoperirile noastre pot fi inchise si incuiate pentru a oferi o siguranta maxima. Totul este sub controlul dumneavoastra.