Tipuri de coperiri terase si gradini de iarna inovatoare

PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
HomepageAcoperiri terase / Pergole

ACOPERIRI TERASE CORSO GRADINI DE IARNA INOVATOARE

Va doriti un loc unde sa va relaxati, unde sa va bucurati de privelistea din gradina dumneavoastra fara a fi influentati de capriciile vremii de afara? Nu va lasati deranjat de vant sau de ploaie si bucurati-va de beneficiile unei acoperiri retractabile de terasa de la Alukov. Acoperirea de terasa CORSO va permite utilizarea terasei pe toata durata anului.

Avantajul principal - retractabilitatea – va permite sa descoperiti in totalitate terasa atunci cand vremea este frumoasa. Astfel, va puteti relaxa pe terasa dumneavoastra indiferent de vremea de afara. De acea, aceasta solutie unica pentru terasa, a fost premiata pentru inovatie si design.

Peretii verticali ai acoperirii permit o maximizare a spatiului util de sub acoperire. Acoperirea functioneaza pe doua cai de rulare – una este montata pe peretele casei si una pe pardoseala terasei. Multumita acestui sistem, puteti glisa/deplasa fiecare segment ce compune acoperirea in ambele directii.

Doar in acest fel, va puteti bucura de terasa dumneavoastra in zilele frumoase la fel de mult ca si atunci cand ploua.

Terasa dumneavoastra poate capata sensuri noi, poate fi utilizata ca si un spatiu exterior acoperit pentru fumatori dar si o zona unde puteti depozita plante in perioada rece. Acoperirea de terasa CORSO reduce semnificativ pierderile de caldura ale locuintei pe zona care o acopera si implicit costurile cu incalzirea.

PERGOLA VENTI

Noua pergola de gradina, bioclimatica si exclusivista de la Alukov asigura relaxarea in aer liber pe tot parcursul anului. Prin deschiderea peretilor laterali si a acoperisului, puteti regla temperatura si ventilatia naturala, iar atunci cand este inchisa, puteti beneficia de un spatiu protejat. Datorita sistemului retractabil al acoperisului, va puteti bucura chiar si vara de relaxare in incinta pergolei.

PERGOLA ECO

O alta varianta de acoperire, din gama noastra, este PERGOLA ECO. Se caracterizeaza printr-un design simplu dar elegant. Principalul avantaj este posibilitatea de a echipa ulterior structura de baza a Pergolei ECO cu alte accesorii functionale, cum ar fi: cadru glisant, pereti fara cadru pe laterale sau jaluzele.

PERGOLA SOLAR

PERGOLA SOLAR is a source of clean solar energy for your pool. It allows you to reduce the consumption of electricity from the grid and replace this energy from the sun. 

ACOPERIRE DE CALITATE SUPERIOARA PENTRU PISCINA SI TERASA DE LA ALUKOV

CALITATE SUPERIOARA

Produsele noastre au castigat numeroase distinctii, calitatea si usurinta in utilizare a fost apreciata de specialisti din intreaga lume.

  Nivel inalt de fiabilitate al Acoperirilor de Piscina si al Acoperirilor Spa de la Alukov

FIABILITATE

Utilizam doar materiale de inalta calitate si cu o mare durata de viata. Pentru solutiile noastre Premium, oferim o garantie de pana la 15 ani.

trimite-mi un catalog
Control facil al Acoperirii de Terasa de la Alukov

CONTROL FACIL

Datorita sistemului unic al cailor de rulare, puteti deschide si inchide foarte usor acoperirea, oricand va doriti.

  Siguranta incomparabila in utilizare al Acoperirea de Piscina si al Acoperirea pentru Spa de la Alukov

SIGURANTA

Acoperirile noastre pot fi inchise si incuiate pentru a oferi o siguranta maxima. Totul este sub controlul dumneavoastra.