PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
Homepage  »  Acoperiri terase / Pergole  »  Corso mobil acoperiri terase  »  Acoperire terasa CORSO Entry
Alegeti confortul

Acoperire terasa CORSO Entry

Acoperire terasa CORSO Entry
Even more care logo

Fiind singura companie care propune acest model, va oferim o perioada lunga de service post garantie. Beneficiati de multe alte avantaje pe care nici un alt producator nu vi le poate oferi.

Este varianta cea mai simpla a gradinilor de iarna inovatoare – acoperirea retractabila pentru terasa CORSO Entry se compune din mai multe segmente, cu un design in forma arcelor de cerc. Este solutia ideala pentru balcoane, terase, piscine care sunt in apropierea unei cladiri sau a unui zid.

Modelul CORSO Entry este creat pentru acoperirea teraselor lipite direct de cladire, astfel formeaza o oaza linistita, potrivita pentru relaxare. Aceasta solutie mareste spatiul locuibil al casei. Structura este flexibila si poate fi montata pe spatii inchise, aproape de orice forma. Glisarea usoara este o conditie fundamentala, acoperirea poate fi deschisa/inchisa intr-un timp minim. Utilizarea acoperisului de terasa CORSO Entry scade cheltuielile de incalzire si creste caracteristicile de izolare termica a cladirii.

 

Culorile profilelor

   
Argintiu Antracit
La cerere pot fi disponibile si alte culori

 

Culorile policarbonatului

   
Transparent Fumuriu

 

Culorile liniei de sina

 
Argintiu