PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
Homepage  »  Acoperiri terase / Pergole  »  Corso mobil acoperiri terase  »  Acoperire terasa CORSO Solid
confort garantat

Acoperire terasa CORSO Solid

Acoperire terasa CORSO Solid
Even more care logo

Fiind singura companie care propune acest model, va oferim o perioada lunga de service post garantie. Beneficiati de multe alte avantaje pe care nici un alt producator nu vi le poate oferi.

Forma gradinii de iarna inovatoare – acoperirea de terasa CORSO Solid se potriveste in orice situatie. Forma rotunjita a acoperisului se imbina perfect cu peretii verticali ai acoperirii, structura este compusa din profile de aluminiu iar vitrarea este din policarbonat compact complet transparent – aspect sticla sau fumuriu.

Acoperirea retractabila de terasa CORSO™ este parte integranta a constructiilor. Din punct de vedere al conceptiei, scopul acesteia este sa se lipeasca de peretele cladirii. Forma asimetrica, prin acoperisul arcuit si peretii laterali verticali, maximizeaza spatiul interior si sporeste utilitatea acestuia. Este usor de utilizat, spatiului interior amplu si confortabil, utila si practica. In caz de vreme favorabila, va puteti bucura de o terasa complet deschisa in doar cateva secunde. Bucurati-va de terasa dumneavoastra indiferent de capriciile vremii!

 

Culorile profilelor

       
Argintiu Alb Antracit Maro antic
La cerere pot fi disponibile si alte culori

 

Culorile policarbonatului

   
Transparent Fumuriu

 

Culorile liniei de sina

   
Argintiu Bronz