PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
Homepage  »  Acoperiri terase / Pergole  »  Corso mobil acoperiri terase  »  Acoperire terasa CORSO Premium
luxul deplin

Acoperire terasa CORSO Premium

Acoperire terasa CORSO Premium
Even more care logo

Fiind singura companie care propune acest model, va oferim o perioada lunga de service post garantie. Beneficiati de multe alte avantaje pe care nici un alt producator nu vi le poate oferi.

Cel mai apreciat model de gradina de iarna inovatoare – acoperirea de terasa CORSO Premium – aceasta solutie combina intr-un mod unic, sistemul de glisare, designul elegant, strcuctura de aluminiu imbracata in policarbonat in partea curbata de acoperis si sticla securizata CONNEX 33.1 pe peretii verticali.

Este o varianta imbunatatita a unei gradini de iarna clasice care permite o mai buna utilizare a terasei pe toata perioada anului. Acoperirea de terasa CORSO Premium dispune de sistemul inovator de glisare, care permite o manevrabilitate usoara a segmentelor. In acest fel, in doar cateva secunde, va puteti bucura de zilele frumoase avand la dispozitie o terasa complet deschisa, in schimb in perioadele reci aveti un nou spatiu de relaxare care va protejeaza de intemperii sau frig.

Varianta exclusivista de vitrare Panorama va permite sa va bucurati de privelistea inconjuratoare fara restrictii. Sticla securizata CONNEX 33.1 de pe peretii verticali va faciliteaza o intretinere mai usoara dar mai ales confera o zona mai rezistenta la eventuale zgarieturi care pot aparea.

 

Culorile profilelor

       
Argintiu Alb Antracit Maro antic
La cerere pot fi disponibile si alte culori

 

Culorile liniei de sina

   
Argintiu Bronz