PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
Homepage  »  Acoperiri terase / Pergole  »  Corso mobil acoperiri terase  »  Acoperire terasa CORSO Ultima
ultima viziune...

Acoperire terasa CORSO Ultima

Acoperire terasa CORSO Ultima
Even more care logo

Fiind singura companie care propune acest model, va oferim o perioada lunga de service post garantie. Beneficiati de multe alte avantaje pe care nici un alt producator nu vi le poate oferi.

CORSO ULTIMA reprezinta noua viziune in ceea ce priveste acoperirile retractabile de terase – un stil architectural modern, un design simplu si curat, linii drepte si panouri de sticla de mari dimensiuni, toate acestea pentru a intregii senzatia unui spatiu amplu si primitor.

Peretii verticali sunt realizati in noua varianta “PANORAMA”, cu profile doar pe capetele fiecarui segment, pentru a va bucura de privelistea spectaculoasa din jur. Veti avea senzatia ca sunteti in gradina, in timp ce va relaxati intr-un spatiu protejat de intemperii. Acest model de acoperire de terasa este in deplina concordanta cu ultimul trend in materie de design architectural. Tinand cont de acest lucru si analizand atent dorintele clientilor nostril am putut crea acest nou model de acoperire de terasa.

In cazul in care vorbim de terase cu dimensiuni mai mari, aveti posibilitatea sa optati pentru variant ramforsata a acestei solutii ULTIMA R, cu o contructie mai solida, fapt care ne permite sa extindem latimea acoperirii pana la 6 metri. In acest fel, pot fi acoperite terase pentru restaurante, hoteluri, cafenele sau orice alte spatii publice.

 

Culorile profilelor

       
Argintiu Alb Antracit Maro antic
La cerere pot fi disponibile si alte culori

 

Culorile liniei de sina

   
Argintiu Bronz