PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
Homepage  »  Acoperiri terase / Pergole  »  Corso mobil acoperiri terase  »  Acoperire terasa CORSO Glass
Excelenta unica

Acoperire terasa CORSO Glass

Acoperire terasa CORSO Glass
Even more care logo

Fiind singura companie care propune acest model, va oferim o perioada lunga de service post garantie. Beneficiati de multe alte avantaje pe care nici un alt producator nu vi le poate oferi.

O noua bijuterie in gama noastra de gradini de iarna inovatoare – acoperiri terase, acest model de acoperire, prima acoperire retractabila vitrata in totalitate cu sticla securizata, CORSO GLASS™ a obtinut distinctia “Grand Prix” in cadrul expozitiei “For Arch” din Praga si medalia de aur in cadrul expozitiei BUDMA din Poznan.

Cea mai inalta calitate si cea mai inovatoare solutie, design deosebit, constructie robusta si glisare usoara a segmentelor ce o compun, au fost lucrurile apreciate nu doar de expertii in domeniu dar si de publicul larg.

Datorita structurii din profile masive, acoperisul acestui model este aproape drept. Peretii verticali sunt vitrati cu sticla securizata CONNEX  33.1/44.1 iar acoperisul cu sticla ultra securizata CONNEX 66.4.

Modelul CORSO GLASS™ este creat pentru acoperirea teraselor lipite direct de cladire, creand astfel o oaza linistita, potrivita pentru relaxare. Structura este flexibila si poate fi montata pe spatii inchise de aproape orice forma. Glisarea usoara este o conditie fundamentala, acoperirea poate fi deschisa/inchisa intr-un timp minim. Modelul CORSO GLASS™ este unic la nivel mondial, vitrarea este compusa in intregime din sticla securizata.

 

Culorile profilelor

       
Argintiu Alb Antracit Maro antic
La cerere pot fi disponibile si alte culori

 

Culorile liniei de sina

   
Argintiu Bronz