PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu

Despre companie

HomepageCompaniaDespre companie


Company address - in Orel near Chrudim - where the main factory is located

 Compania noastra a fost infiintata in anul 1995. In urmatorii ani, ne-am adaptat la noile cerinte ale pietei, care reflectau cresterea economica din acea perioada, si astfel am inceput sa ne specializam in productia de acoperiri telescopice pentru piscine. Prima serie de acoperiri pentru piscina a luat nastere chiar in 1995. In prezent producem 3 mari game de acoperiri: HOME PROGRAM – acoperiri de terase, POOL PROGRAM – peste 30 de modele de acoperiri pentru piscine si SPA  PROGRAM – acoperiri pentru spa.

In urma investititiilor financiare majore si a multor ani de cercetare si dezvoltare in domeniul acoperirilor retractabile, Alukov produce solutii patentate. Lucram doar cu furnizori de incredere care ne pun la dispozitie materiale verificate si testate, de cea mai inalta calitate, astfel incat produsele noastre ating cel mai inalt grad de exigenta. Sediul central si cea mai importanta fabrica se afla in Cehia si se intinde pe o suprafata de peste 30 000 m2.

ALUKOV spatiu productie – Orel, Cehia   ALUKOV spatiu productie – Bátonyterenye, Ungaria   ALUKOV spatiu productie - Topol’čany, Slovacia

Noi facilitati de productie au fost construite in Slovacia si Ungaria, avand o suprafata de 20 000 m2. Avand un volum foarte mare de productie (peste 6.000 de acoperiri anual si peste 700 de angajati) suntem in acest moment unul dintre cei mai mari producatori din lume, in domeniul acoperirilor retractabile personalizate. Detinem un sistem logistic modern care include o flota proprie de peste 30 de camioane. Calitatea produselor noastre a fost certificata de experti din zona controlului calitatii ISO 9001, ISO 14001 si de laboratorul francez de cercetare din Paris (Laboratoire National D‘essais) inca din 2005. Acoperirile noastre de piscine sunt in conformitate cu normele de siguranta si calitate NF P90-309. 

Alukov este present in peste 40 de tari din intreaga lume, creand astfel cea mai mare retea din acest domeniu. Compania si-a dezvoltat continuu activitatea si inovativitatea solutiilor, avand la baza cerintele clientilor sai. Avem showroom-uri in Praga si Brno – Republica Ceha, in Viena – Austria, in Zurich – Elvatia si chiar si in Los Angeles – SUA.