PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu

Totul despre acoperiri

HomepageDespre acoperiri

Certificat CE

Compania Alukov si-a demonstrat calitatea produselor prin obtinerea certificarii CE.


Alukov, unul din cei mai importanti producatori la nivel mondial din domeniul acoperirilor de terase, piscine si spa, a indeplinit toate cerintele de a obtine marca CE pentru produsele sale. Alukov a confirmat inalta calitate a acoperirilor produse, siguranta in exploatare, rezistenta in conditii de vreme neprielnica si nu in ultimul rand, usurinta in utilizare a acestora.

Multumita experientei de zi cu zi si controlului continuu al tuturor proceselor de fabricatie, dezvoltam si imbunatatim constant tehnologia, design-ul si siguranta acoperirilor noastre de terase si piscine.

Indiferent ce tip de acoperire alegeti, puteti fi siguri ca se va potrivi perfect cu ambianta caminului sau stilului dumneavoastra.

Va ajutam sa va COMPLETATI CAMINUL …

Daca aveti nevoie de o acoperire – alegeti ALUKOV:

 • Cea mai inalta calitate la un pret competitiv
 • Cea mai mare diversitate de modele disponibile
 • Solutii personalizate abordate individual
 • Consultanta de specialitate gratuita
 • Pana la 15 ani garantie (in functie de Solutia aleasa)
 • Optiunea de a alege intre policarbonat si sticla securizata
 • 7 culori ale profilelor
 • Optiuni de siguranta datorat sistemelor noastre inteligente de incuiere
 • Protectia piscinei sau terasei impotriva vremii neprielnice
 • Extra optiuni disponibile
 • Reduc pierderile de caldura, economisesc bani pentru incalzirea apei din piscina
 • Prelungesc perioada de relaxare pe terasa sau a sezonului dedicate inotului


Conform Reglementarilor Parlamentului European si al Reglementarilor Consiliului (EU) no. 305/2011 fiecare produs trebuie sa fie agreat din punct de vedere constructiv, conform certificatului CE, de o persoana autorizata. ALUKOV  a indeplinit toate aceste cerinte si a obtinut certificatul de calitate pentru procesele sale de fabricatie: managementul sistemelor de productie in conformitate cu EN 1090-1 + A1: 2011, intocmit de autoritatea TUV 0035 si isi poate astfel inscriptiona produsele cu marca CE. Autoritatea austriaca TUV a examinat materialele folosite, constructia partilor mobile si a celor fixe, stabilitatea static a solutiilor in ceea ce priveste incarcarea la zapada si vant, intretinerea, usurinta in exploatare si multi alti parametrii indepliniti de solutiile ALUKOV. Pentru a obtine certificatul Alukov a prezentat:


- Sistemul de control al productiei EN 1090-1 + A1: 2011


- Calculele statice conform cu Euro Code EN 1990


Produsele care contin marca CE le ofera clientilor o idee clara asupra calitatii si sigurantei in exploatare, o lunga durata de viata, o mare rezistenta la incarcarea cu zapada si vant, ale produselor pe care le cumpara.  Clientii care aleg o acoperire inscriptionata CE nu risca ca si acea solutie sa nu corespunda conditiilor climatice din zona lor, si care ar putea cauza daune proprietatii sau sanatatii. Marca CE este folosita de Alukov si la acoperirile de piscine si acoperirile de spa, unde norma (305/2011) nu reprezinta o obligativitate dar indeplineste conditiile de siguranta pentru clientii sai.

Informatii suplimentare legate de parametrii de rezistenta la incarcarea cu zapada sau vant se regasesc in desenele tehnice ale fiecarei solutii Alukov.

Ce certificate for alukov pool spa and patio enclosures

CE certificate for Alukov Pool, Spa and Patio Enclosures