PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
Homepage  »  Acoperiri SPA  »  Acoperire SPA Dome Orlando®
Relaxare totala

Acoperire SPA Dome Orlando®

Acoperire SPA Dome Orlando®
Even more care logo

Fiind singura companie care propune acest model, va oferim o perioada lunga de service post garantie. Beneficiati de multe alte avantaje pe care nici un alt producator nu vi le poate oferi.

Acoperirea SPA DOME ORLANDO® este fabricata din profile de aluminiu de inalta calitate, disponibile intr-o gama variata de culori. Este solutia ideala pentru a acoperi un spa. Este disponibila in doua marimi si mai multe tipuri de usi de acces, putand astfel fi folosita si ca un spatiu exterior ideal pentru relaxare.

SPA DOME ORLANDO® este o acoperire speciala de spa, a carei profile de aluminiu pot fi alese din mai multe culori. Policarbonatul este exclusiv compact, complet transparent (imitatie sticla) sau din policarbonat compact de culoarea bronzului (versiune alternativa) pentru a avea o intimitate mai mare. SPA DOME ORLANDO® se sprijina pe sina rotunda, care da posibilitatea ca acoperirea sa poata fi rotita la 360° grade. SPA DOME ORLANDO® se monteaza foarte usor, insa necesita o suprafata de sprijin solida si perfect plana.

 

Culorile profilelor

       
Argintiu Alb Antracit Maro antic
La cerere pot fi disponibile si alte culori

 

Culorile policarbonatului

   
Transparent Fumuriu

 

Culorile liniei de sina

   
Argintiu Bronz