PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
Homepage  »  Acoperiri SPA  »  Acoperire SPA Sunhouse®
spatiu pentru wellness

Acoperire SPA Sunhouse®

Acoperire SPA Sunhouse®
Even more care logo

Fiind singura companie care propune acest model, va oferim o perioada lunga de service post garantie. Beneficiati de multe alte avantaje pe care nici un alt producator nu vi le poate oferi.

Acoperirea SPA SUNHOUSE® / SPA GRAND SUNHOUSE® este varianta ovala a acoperirii SPA DOME ORLANDO®. Multumita dimensiunilor generoase, aceasta acoperire ofera un spatiu adecvat in care sa va relaxati si sa va bucurati de spa-ul dumneavoastra. Spatiul interior este sufficient de mare pentru a include chiar si un swim-spa sau o piscina de dimensiuni mai mici.  Datorita celor doua usi si a acoperisului glisant, acoperirea permite o foarte buna ventilatie a incintei. Aceasta solutie este foarte usor de manipulate sau intretinut.

SPA SUNHOUSE® / SPA GRAND SUNHOUSE® este versiunea ovala, alungita a tipului SPA DOME ORLANDO®. Datorita dimensiunii mai mari, asigura un spatiu interior mai amplu. Este prevazuta pe partea cupolei cu o usa dubla glisanta, cu doua usi glisante pe peretii drepti si cu un geam pe acoperis. Usile si geamul asigura o buna ventilatie in timpul zilelor calde de vara. Este foarte uzuala varianta cu policarbonat de culoarea bronzului, care scade considerabil efectele razelor solare. Mai mult, creaza un ambient care este comfortabil pentru vedere, in bataia puternica a razelor solare si favorizeaza mentinerea unei temperaturi interioare placute. Elementele de structura utilizate asigura o montare usoara si o necesitate minima de intretinere.

 

Culorile profilelor

       
Argintiu Alb Antracit Maro antic
La cerere pot fi disponibile si alte culori

 

Culorile policarbonatului

   
Transparent Fumuriu

 

Culorile liniei de sina

   
Argintiu Bronz