PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
Homepage  »  Acoperiri piscine Premium  »  Inaltime mare  »  Acoperire piscina Laguna NEO
deschidere ampla

Acoperire piscina Laguna NEO

Acoperire piscina Laguna NEO™
Even more care logo

Fiind singura companie care propune acest model, va oferim o perioada lunga de service post garantie. Beneficiati de multe alte avantaje pe care nici un alt producator nu vi le poate oferi.

LAGUNA este o acoperire foarte spatioasa, cu un design clasic dar elegant, care transforma piscina dumneavoastra exterioara intr-un spatiu inchis si protejat, in doar cateva secunde. Este incredibil cat de usor puteti deschide sau inchide aceasta acoperire, chiar si atunci cand vorbim de dimensiuni mari. Aveti posibilitatea chiar de a amplasa mese si scaune – puteti transforma rapid spatiul interior in unul de relaxare sau chiar de petrecere, impreuna cu familia sau prietenii.

Modelele de mare inaltime asigura confortul si relaxarea sub acoperirea piscinei chiar si atunci cand acestea sunt inchise.

Profilele noi, rotunjite, de aluminiu corespund celor mai inalte standarde de siguranta, garanteaza stabilitatea si durabilitatea. Toate modelele NEO sunt prevazute cu un sistem automat foarte comod de pozitionare.

 

Culorile profilelor

       
Argintiu Alb Antracit Maro antic
La cerere pot fi disponibile si alte culori

 

Culorile policarbonatului

   
Transparent Fumuriu

 

Culorile liniei de sina

   
Argintiu Bronz