PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
Homepage  »  Acoperiri piscine Premium  »  Inaltime mare  »  Acoperire piscina Ravena
Arta nonconformista

Acoperire piscina Ravena

Acoperire piscina Ravena
Even more care logo

Fiind singura companie care propune acest model, va oferim o perioada lunga de service post garantie. Beneficiati de multe alte avantaje pe care nici un alt producator nu vi le poate oferi.

Acest model este special dedicat acelora care isi doresc un design mai nonconformist dar o solutie foarte practica in acelasi timp. RAVENA vine cu o combinatie indrazneata intre peretii verticali si arcele de cerc ale acoperisului. Aceasta solutie ne permite sa circulam in piciaore pe 3 dintre laturile piscinei sau sa cream o zona de relaxare acolo si in acelasi timp sa ocupe un spatiu minim in zona unde arcul de cerc al acoperisului se inchide pe pardoseala, unde in multe situatii poate exista un spatiu limitat.

Acoperirea de piscina RAVENA este o combinatie a peretilor laterali verticali cu elemente acruite. Forma sa asigura utilizarea a 3 parti a spatiului din jurul piscinei in stare acoperita.

Acoperirea de piscina RAVENA este solutia optima, care combina functionalitatea si estetica, elementele arcuite ajuta din punct de vedere optic integrarea acesteia in mediul inconjurator. Acest model este foarte atractiv in cazul cladirilor sau peretilor aflati in jurul piscinei – design-ul modern este recomandat in orice circumstanta.

 

Culorile profilelor

       
Argintiu Alb Antracit Maro antic
La cerere pot fi disponibile si alte culori

 

Culorile policarbonatului

   
Transparent Fumuriu

 

Culorile liniei de sina

   
Argintiu Bronz