PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
Homepage  »  Acoperiri piscine Premium  »  Inaltime mare  »  Acoperire piscina Oceanic high
design cu personalitate

Acoperire piscina Oceanic high

Acoperire piscina Oceanic high
Even more care logo

Fiind singura companie care propune acest model, va oferim o perioada lunga de service post garantie. Beneficiati de multe alte avantaje pe care nici un alt producator nu vi le poate oferi.

Acoperirea OCEANIC, un design cu personalitate, ofera un spatiu foarte generos de jur imprejurul piscinei. Peretii verticali permit amplasarea de mese sau scaune in imediata lor apropiere, creand astfel o zona de relaxare sau chiar fitness atunci cand este complet inchisa. In zilele cu vreme frumoasa, puteti strange foarte usor acoperirea in afara piscinei, multumita sistemului inteligent de glisare, si sa va bucurati de aerul proaspat si privelistea din jur.

Acoperire de piscina de mare inaltime, cu vitrare complet transparenta. Peretii laterali, terminali cat si acoperisul sunt imbracati in policarbonat compact (complet transparent – aspect sticla). Este cel mai potrivit model pentru acei clientii care considera esteticul ca si conditie primordiala pe langa asigurarea unei zone de relaxare si a liberei miscari, in jurul piscinei.

Pe peretii terminali exista posibilitatea de a monta usi duble glisante, iar pe segmentul mai mare se poate monta o usa laterala glisanta.

 

Culorile profilelor

       
Argintiu Alb Antracit Maro antic
La cerere pot fi disponibile si alte culori

 

Culorile policarbonatului

   
Transparent Fumuriu

 

Culorile liniei de sina

   
Argintiu Bronz