PRODUCATOR ACOPERIRI RETRACTABILE PENTRU PISCINE SI TERASE
Menu
Homepage  »  Acoperiri piscine Standard  »  Acoperiri piscine Champion  »  Acoperiri piscine Champion
SOLUTII INTELIGENTE PENTRU PROTECTIA PISCINEI

Acoperiri piscine Champion

Acoperiri piscine Champion

Datorita design-ului modern, acoperirea de piscina Champion se incadreaza perfect in orice gradina. Este de fapt o combinatie sofisticata intre comfort, estetica si utilitate. Fiind una dintre cele mai joase acoperiri de piscina care exista in acest moment , asigura un impact vizual minim in gradina, nu eclipseaza peisajul inconjurator si nu estompeaza aspectul piscinei in sine.

Astfel, acoperirea va face parte din sistemul profesionist integrat de protectie al piscinei, asigurand a protectie mult imbunatatita, reducand substantial necesarul de substante chimice, dar, cel mai important, prelungeste semnificativ sezonul de utilizare al piscinei.

Acoperirea de piscina este construita pe o structura robusta si stabila, permitand o manipulare usoara a fiecarui segment ce compune acoperirea. Vitrarea complet transparenta (aspect de sticla) permite o imagine perfecta asupra piscinei , chiar daca acoperirea este complet inchisa. Champion poate reprezenta accesoriul cel mai important al piscinei dumneavoastra. Calitatea superioara a profilelor si durabilitatea lor ridicata, subliniaza inca o data, nivelul de calitate la cel mai inalt nivel, pe care il atinge acest tip de acoperire de piscina.

 

DE CE

■ Design deosebit

Productie la dimensiunile dorite

Acoperire de piscina unica, cu sine de glisare inguste doar pe o parte

EASY MOVE sistem integrat de manipulare facila a acoperirii

Acoperirea este proiectata ca si o platforma adaptabila la viitoarea gama de motoare electrice ALUKOV

 

Aveti posibilitatea de a securiza acoperirea in pozitia inchis, impiedicand deschideri necontrolate, datorita sistemelor de inchidere pentru siguranta . Aceasta operatiune va proteja si acoperirea de piscina, impotriva rafalelor de vant sau posibilelor furtuni. Operatiunea este una simpla si rapida.

   

 

 

Pe perioada iernii recomandam sa inchideti acoperirea si sa o securizati cu toate elementele disponibile. Astfel, piscina va fi protejata si securizata.

   

 

 

EASY MOVE sistem integrat care permite manipularea facila a acoperirii de piscina. Sistemul va fi intotdeauna la indemana. Doar ridicati manerul si fixati-l in pozitie verticala, in locasul predestinat, iar cu o miscare usoara puteti deschide sau inchide acoperirea.

EASY MOVE

 

 

 

   

 

Serie de produse

  Latime Lungime
Champion 30x80 pana la 4,25 m 6,33 m - 12,67 m
Champion 38x100 pana la 5,25 m 6,33 m - 12,67 m

 

Umplutură compactă din policarbonat 4 mm

 

Construcția culorilor

   
Argintiu Antracit